Recyclage, betoncentrale en containerverhuur

Wij maken de cirkel rond

Als familiebedrijf met drie vestigingen in de Antwerpse Kempen zijn we al jarenlang gespecialiseerd in recyclage van alle mogelijke materialen. Bouw- en sloopafval wordt verzameld in onze containers, die je kan huren, waarna dit afval gerecycleerd wordt. 

Zo creëren we kwalitatieve secundaire grondstoffen die we in onze betoncentrale kunnen inzetten voor de productie van funderingsmateriaal en hoogwaardig beton.

Zo goed als alles kan herbruikt worden, daar zijn wij van overtuigd!

Onze troeven

Alles onder één dak

Nauwe samenwerking met Adams Aannemingen en Adams Agriservices

Alle projecten

Van kleine tot grote tot zeer grote projecten

Milieuvriendelijk

Recycleren en hergebruiken: we maken de cirkel rond

Familiebedrijf

Korte communicatielijnen en snel handelen

Uitgebreid machinepark

Jonge, moderne, state of the art machines

Keurmerken

Zowel op bouwtechnisch als op milieuvlak

Alles onder één dak

Ontdek onze bedrijven

Dankzij een nauwe samenwerking met Adams Aannemingen en Adams Agriservices kunnen we een totaalservice bieden aan onze klanten.

Adams Aannemingen

Adams Aannemingen is gespecialiseerd in allerlei soorten sloop- en afbraakwerken. Eveneens staan we in voor allerlei grondwerken, riolerings-en verhardingswerken. We beschikken daarnaast ook over mobiele zeef-, breek- en hakselinstallaties om zo bouwafval en groenafval te recycleren op verschillende werven. Zo kunnen we ook ter plaatse het recyclageproces uitvoeren. 

Adams Agriservices

Back to the roots: dat is het motto van Adams Agriservices. Net zoals vroeger bieden we een totaalpakket voor loon-en landbouwwerken zoals grond- en grasbewerking, grachten ruimen en waterbassins graven. Daarnaast verhuren wij ook landbouwmachines en -werktuigen.